ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εκπομπή

pame-ellada

Η Εκπομπή "Πάμε Ελλάδα" Τέχνη-Επιστήμη-Επιχειρηματικότητα

ξεκίνησε από την ανάγκη να επικοινωνήσουμε στο κόσμο ποια είναι η Ελλάδα και την αγάπη μας για αυτή και τους ανθρώπους της.

Με ερευνητικό, δημοσιογραφικό και επαγγελματικό ύφος, στοχεύουμε στην ανάδειξη της περιοχής και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα πρωταγωνιστούν. Η τοπική τέχνη και η ιστορία αναδεικνύονται.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα έχει ως στόχο τη προβολή της φυσικής ομορφιάς και των πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων, αφήνοντας μια αισιόδοξη και ευχάριστη αίσθηση. Κατευθύνει πολύ έξυπνα τον τηλεθεατή τόσο στην περιοχή ως τουριστικό προορισμό, όσο και στο ποιες επιχειρήσεις να προτιμήσει.

Ξεκινάμε λοιπόν ένα οδοιπορικό,

το οποίο καταδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας απο άκρη σε άκρη, απο πόλη σε πόλη, απο χωριό σε χωριό. Επισημαίνουμε την ευαισθησία, την αρχοντιά και τη ευφυία του Έλληνα, είτε αυτος ασχολείται με τις τέχνες, το εμπόριο, τον αθλητισμο, ή την επιστήμη. Το αφιέρωμα κάθε περιοχής πλαισιώνεται από τους ντόπιους επιχειρηματίες, ούτως ώστε το αφιέρωμα εξολοκλήρου να "μυρίζει" Ελλάδα.

Γιατί διαφέρουμε;

Όπως θα διαπιστώσετε κατά την συνεργασία μας, η εταιρία μας απαρτίζεται από καταξιωμένους και πολυβραβευμένους επαγγελματίες, με πολλά χρόνια εμπειρίας στονχώρο, και με μνείες και διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ένεκα τούτου, το αποτέλεσμα εκτός από το επιθυμητό, είναι και άκρως επαγγελματικό.

Η εταιρεία

pame-ellada

Η εταιρεία μας

είναι μια εταιρία παραγωγών 2ης γενιάς. Απαρτίζεται από καταξιωμένους και πολυβραβευμένους επαγγελματίες, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, με μνείες και διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Καλύπτουμε όλη τη γκάμα παραγωγής και διαφήμισης.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Τηλεοπτικές

001

Στις Τηλεοπτικές Υπηρεσίες περιλαμβάνονται η δημιουργία διαφημιστικού σποτ, η τηλεοπτική προβολή στο Channel 9 στην Εκπομπή Χρώμα Ελλάδας και άλλα
read more

Προωθητικές

002

Στις Προωθητικές Υπηρεσίες περιλαμβάνονται η καταχώρηση στην ιστοσελίδα neproductions.gr για ένα χρόνο, η προβολή στις featured επιχειρήσεις και άλλα
read more

Ραδιοφωνικές

003

Στις Ραδιοφωνικές Υπηρεσίες περιλαμβάνονται η δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ, η εκπομπή ραδιοφωνικού σποτ στο Web Radio και άλλα
read more